Vores forretning

Er en webshop, hvor du kan købe nyt og brugt børnetøj og legetøj. Du kan også sælge dit brugte børnetøj og legetøj og få et tilgodebevis til shoppen.

Vi sorterer tøjet og sælger kun det videre der er i pæn stand. Resten donerer vi til organisationer der gerne vil tage imod det.

Afleverer du tøj hos MiniKompagniet tager vi gerne imod ønsker om bestemte tøjstørrelser, mærker og bestemt typer tøj og farver, for at gøre vores sortiment passende til dine ønsker og behov.

Så vil du gerne have lidt for dine brugte børneting og kunne købe nyt eller ”nyt” brugt, så kig forbi shoppen eller kom og besøg os i vores showroom.

Vores showroom

Smiley face

Vores lager/showroom er beliggende i Tårnby på Præstefælledevej 135, hvor vi har indrettet os i kælderen. Showroom kan besøges efter aftale eller når ”Åben” skiltet hænger ude. Her kan du kigge på varerne og få dem med hjem med det samme. Ved besøg i butikken vil der være mulighed for børnene at prøve vores lykkehjul, hvor de små kan vinde en lille ting. Der serveres også kaffe og kakao, hvis du skulle have lyst til det.

Vi leverer kvalitetsvarer til gode priser

Handler du hos MiniKompagniet er du garanteret en god service og kvalitetsvarer til en god pris.

Vi gør os umage i sortering og alt tøj og legetøj er pænt og kan genbruges uden tydelige brugstegn.

Alt tøj er vasket uden parfume hos MiniKompagniet inden det ligges på webshoppen og legetøj er selvfølgelig tjekket og vasket rent

Vi forsøger også at finde gode nye varer/sortimenter så vi kan sælge dig helt nye varer til spotpriser. Det kan være auktionskøb, ophørsudsalg eller bare spottet et super godt tilbud.

Vi ønsker at gøre alle vores kunder glade og tilfredse. Du kan altid skrive til os på vores mail, hvis du har ris eller ros, så skal vi gøre vores bedste for at gøre det endnu bedre.

Vi ses i shoppen eller i showroom

Hilsen MiniKompagniet